Wie zijn wij?

Adviseur Payroll & Employment Tax Services

Diana van IJzendoorn

Over mij

Mijn naam is Diana van IJzendoorn, adviseur en gespecialiseerd in HRM en Payroll

Na jaren werkzaam geweest te zijn in de accountancy hebben wij besloten om vanuit onze passie een eigen onderneming te starten met als doel de ondernemers compleet te ontzorgen op het gebied van HRM en Payroll.

Vanuit onze grote praktijkervaring kunnen wij met de ondernemers meedenken wanneer er facetten spelen op het gebied van personeelsbeleid. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van een compleet HRM systeem en het begeleiden van het personeel. Daarnaast zullen wij op het gebied van Payroll altijd zorgen dat de salarisadministratie fiscaal 100% goed ingeregeld is zodat de ondernemer daar geen zorgen over heeft.

Het persoonlijke contact met de klant vinden wij het belangrijkst, zodat wij weten wat er speelt en daar pro-actief op kunnen reageren. Meedenken met de klant is onze grootste kracht.

Visitekaartje Diana

Accountant / Belastingadviseur

Peter Broer

Over mij

Mijn naam is Peter Broer, Accountant en Belastingadviseur.

Vanuit mijn praktijkervaring (jarenlange ervaring bij diverse accountantskantoren), de opgedane kennis en vanuit onze passie hebben wij besloten een eigen onderneming starten  met als doel de ondernemers compleet te ontzorgen op het gebied van de administratieve lasten die voor een onderneming gelden.

De opgedane praktijkervaring helpt ons bij het ondersteunen van ondernemers bij de administratieve verplichtingen, waarbij het meedenken met de klant onze grootste kracht is.

Visitekaartje Peter